2005/11/13

Årets blåvita bild...

ÅRETS BILD Det gångna året har gett oss supportrar både möjlighet till glädje som sorg. Nu vill vi att ni som dokumenterat detta med kamera ska bidra till att visa upp era bästa bilder för den Blåvita supporterfamiljen.

Välj ut en bild med Blåvittanknytning som du själv eller någon du känner har tagit under 2005 och maila den till: kontakt@baraben.com så väljer vi ut ett antal bilder som vi arrangerar en omröstning kring här på bloggen.

En av bilderna som visas upp koras sedan till vinnare av läsarna och utropas till "Årets supporterbild 2005!".

Din bild kan innehålla allt från en av spelarna du träffat någonstans, en händelse på en match, en skildring av en bortaresa, en IFK-relaterad bild i vardagslivet eller kanske din flickvän, pojkvän, polare eller hund iklädd något Blåvitt plagg. Alla bidrag är välkomna och ett stort antal kommer publiceras här på Bloggen. Lycka till!

14 kommentarer:

  1. Ska bli kul att se om det finns några vackra Blåvitt-tjejer i våra led... ;)

    SvaraRadera
  2. bra initiativ. jag har några sköna från assyriska borta. sen en på min flickvän bakifrån bara iklädd en halsduk, men det kankse är lite väl magstarkt?

    SvaraRadera
  3. http://www.wca-ultras.com/11.JPG
    Den bilden skildrar ju Wolfsburgsresan rätt bra.

    SvaraRadera
  4. Vem är bruden i artikeln? Jävlar va snygg hon är! Kan ni inte arrangera en bildsektion med sexiga tjejer i Blåvitt-prylar?

    SvaraRadera
  5. Vi får väl se hur mycket bilder på snygga tjejer i Blåvita kläder som trillar in, kanske kan bli aktuellt med någon typ av artikel eller sektion om "folket" kräver det...

    Annars är det bara att börja skicka in bilder till kontakt@baraben.com så publicerar vi efterhand!

    SvaraRadera
  6. Ge mig adressen till henne..

    SvaraRadera
  7. Avancerad strypsex?

    SvaraRadera
  8. hehehe jag hade fan betalt för att få en sektion här med sexiga tjejer "i blåvitt"...

    SvaraRadera
  9. Amen för helvete. "bildsektion med sexiga tjejer i blåvitt prylar". Vafan är du för en jävla pervo? 15 årig kille som sitter och runkar åt en fintjej på datorn som har en blåvit halsduk? Väx upp för tusan. Det var det sämsta jag någonsin hört. Baraben, skäm inte ut er nu!

    SvaraRadera
  10. anonym/ Hehe ja nu var det inte vi på baraben som kom med det förslaget...

    Detta är en bildtävling om Blåvita supportrar och supporterkultur- inte nåt försök att hitta nakna brudar i IFK-prylar...

    SvaraRadera
  11. vart hittar man resten av bilderna som kommer in?

    SvaraRadera
  12. Trevlig flicka. Hon ser talangfull ut! Snygga flickor i blåvita kläder. Blir det bättre?

    SvaraRadera
  13. vem är denna kvinna????jävlar i havet...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.