2005/11/27

Ordningen är återställd.

ROYAL LEAGUE Mesta mästarna klädde idag av Djurgården så det stog härliga till. Dicipinerat försvarsspel gjorde "omöjliga" Dif till en helt värdelös motståndare.

Royal League, Grupp 3
Djurgården - IFK Göteborg 0-1
Selakovic 59 (Ass: Håkan Mild)

12 kommentarer:

  1. Riktigt gött!

    SvaraRadera
  2. Wernbloom och Vasquez ger hopp om framtiden. Selakovic gör sitt jobb. Mourad är skottglad. Vi tar tre poäng mot röven!

    SvaraRadera
  3. fan va gött!!!!

    SvaraRadera
  4. Härligt Härligt!

    SvaraRadera
  5. Så jävla gött.

    SvaraRadera
  6. Mourad var ju riktigt bra idag, Vasquez imponerade på kanten...
    Säger som en fd. förbundskapten:
    "Härligt!"

    SvaraRadera
  7. Visst var Mourad bra men han får nog öka precissionen lite i skotten om han ska platsa i förstaelvan i 2006 års guldlag. Fast hans inställning imponerar :)

    SvaraRadera
  8. Skäms, ni som pysslar med sånt här!

    http://arnegrund.blogspot.com/2005/11/d-i-sdertlje.html

    Skärpning, för f-n

    SvaraRadera
  9. Tyckte Mourad mest utmärkte sig genom utomordentligt dålig skärpa i avsluten. Samspelet mellan våra forwards var dessutom uselt. Passade de varandra en enda gång? Ska bli skönt med lite förnyelse på topp. Ser gärna mer av Mackan Berg eller Ali om vi lyckas signa honom.

    SvaraRadera
  10. Bara jag som tyckte Per Tellander (eller vad han nu heter) var lite väl tydlig men sin Djurgårdsiver? Kan inte fatta att folk säger matchen var tråkig. Wernblom köttade ju friskt vilket var nog med underhållning för denna veckan. Ex kortet, eller en reprissekvens när man ser han sätta dobbarna i skrevet på en djurgårdare.

    Vasques börjar bli lik en ung fast mörkhårig Alexandersson. Ger verkligen hopp om framtiden.

    SvaraRadera
  11. Det gick väl inte som Kanal 5 tänkt. Men Pelle Blohm är bra. Honom har jag jobbat med flera ggr. Även Tellander, men det var längesedan. Fast jag njöt av bilderna. Snyggt mål som inte vinkades bort. TACK!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.