2005/11/28

Framtiden på räcket redan idag...

LÄKTARKULTUR Angående den debatt kring vem/vilka som bör leda klacken som förts på Änglarnas forum fick vi följande förslag från en av våra läsare. En videosnutt som suddar ut tvivlen på om det finns bra klackledare för kommande år.
Filmklippet ser du här.

15 kommentarer:

  1. haha...fan va nice

    SvaraRadera
  2. helskön grabb!

    SvaraRadera
  3. Minns den matchen. Han var uppe på räcket flera gånger. :)

    SvaraRadera
  4. Vilken skön unge!

    SvaraRadera
  5. absolut! Detta är framtiden, leder "klacken" redan mot Aalborg?

    SvaraRadera
  6. Grymt skön kille!!!

    SvaraRadera
  7. Jag vill se honom som ledare för sveriges i särklass coolaste klack. Hoppas se honom igen på nästa hemma match. Vi bör satsa på framtiden och det blir aldrig bättre än detta.

    SvaraRadera
  8. hehe... MINI-TOLL!! :)

    Vilken match var det?

    SvaraRadera
  9. Lillen är hård som sten, en megafon från teknikmagasinet bör köpas snarast!

    SvaraRadera
  10. Nu var det länge sedan man såg Lillen på räcket, ett tag var han uppe jämt ju, jag tror hans föräldrar tyckte det blev för mycket uppmärksamhet runt honom

    SvaraRadera
  11. Kul den sprider glädje och framtidshopp. Är pappa till grabben och har fullt upp att hålla honom undan från räcket. Han har fått köra den grejen 3 gånger. Första gången 26/7-04(Landskrona/Ullevi) var ingen beredd, andra gången samma match efter att publiken ropat. Sen en gång i våras fast lite vid sidan om. Ligger lite i det Becka skriver, vill inte han gör det och publiken buar ut. Knäckande för en idag 7-åring utan han får behålla det som hänt som ett bra minne. Lovat att han får göra det OM publiken vill och det är läge. Så nu är han en av många i klacken som sjunger istället.Rent ut sagt behöver alla "Tollar" stödet från supportrarna om det ska bli bra. Och egentligen ska det vara en VUXEN som känner av stämningen. Kan missförtås som ett barnkalas av oinvigda men denna grabb är mer blåvit än många andra på läktaren. Lillen är med på de flesta matcherna, kan laget, kände till Oszar Wendt innan han gjorde sin debutinhopp mot Djurgårdden, är på Kamratgården ibland och kollar träningen, Ullevi vägrar han sitta på N/familjeläktaren. Ska vara bland de riktiga fansen. Ev kommer han på RL 8 dec. Och oavsett all diskussion om åldergräns så är detta en grabb som sjunger med, mer än många andra på läktaren.
    Syns inför ett nytt fotbollsår, nästa gång ska vi fira guldet med alla på räcket!

    SvaraRadera
  12. Bra att du tog upp det här med diskussionen om åldersgräns, mina barn sjunger också mer än MÅNGA andra i klacken. Så jag tror att kritiken att det är de som är unga som får klacken att tystna är helt obefogad, finns många "stela" äldre som kniper ihop munnen hela matchen igenom.

    SvaraRadera
  13. Härligaste ungen!

    SvaraRadera
  14. fan vad nice film. kan inte Lillen komma bort till oss i klacken och ställa sig en gång??

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.