2005/10/04

Zoran pekar vägen mot djurgårdskross...

GULDSTRIDEN Under matchen Djurgården- Halmstad satt Zoran Lukic med två vänner på O'Learys i Göteborg och såg matchen. Baraben.coms källor talade med Zoran under kvällen och fick garantier om att Örgryte trots viss avsaknad av motivation ska göra allt i sin makt för att vinna matchen mot Djurgården. Zoran lät som om han hade en hel del revanschlusta kvar gentemot klubben som han petades ifrån ett drygt år sedan.

Zoran analyserade matchen mellan Dif-HBK på ett tidigt stadium som en match där HBK fick vara glada om man inte blev "totalt överkörda". Han räknade med UEFA-cupspelet som HBK kom från och såg tidigt att "Halmstad blir statister på plan med sina tunga ben".

På frågan om vad han tror om chanserna för Öis mot Djurgården så svarade han att de skulle göra allt i sin makt för att sätta stopp för Dif och lade till med ett skratt att "Ailton ändå är i en väldigt bra form just nu". Så än lever guldstriden.


7 kommentarer:

  1. Hmmm, jag jag tvivlar inte på att Zoran vill spöa ÖIS däremot är frågan om DIF kommer tappa två matcher på raken eller i "bästa" fall en oavgjord och en förlust. Visst, bollen är rund men tror att chansen är mikroskopisk att DIF inte vinner hemma mot Elfsborg.

    Om vi lyckas behålla truppen, och få Martin Dahlin att sätta klorna i några djurgårdare istället för IFKare inför nästa säsong så blir det däremot Blåvitt guld 2006.

    Förresten, jag vet att man inte ska gråta över spilld mjölk men varför spelar inte Tobbe Hysén i Blåvitt när han kommer härifrån och hans farsa är Glen Hysén - störst av de stora? Det känns så jävla konstigt att kika på TV-intervjuer där djurgårdarna pratar göteborgska.

    /Feskarn'

    SvaraRadera
  2. Zoran alltså...

    Tänk att man ska tvingas hålla på ÖIS.

    SvaraRadera
  3. DIF är en förkortning och stavas därför med stora bokstäver. Inte med första bokstaven stor och övriga två små. "Dif" *fnyser*

    SvaraRadera
  4. Ähh.. inse att guldet var borta redan för en vecka sedan, bara släpp det. Var stolta över grabbarna som lirar i europa nästa år istället.

    Sen att Zoran skulle ha något att bevisa.. mmm eller hur!, han skiter nog i vilket, säsongen är över, Öis får pisk, som vanligt.

    Anonymous said...
    ".. jag jag tvivlar inte på att Zoran vill spöa ÖIS ... "
    Inte jag heller, ett lag som ÖIS förtjänar spö.

    SvaraRadera
  5. IFK stavas med stora bokstäver precis som AIK för att man i dessa klubbnamn uttrycker varje bokstav för sig. Dock när man säger namnet som en enhet utan att uttrycka varje bokstav som Dif och Gif så stavas endast den första bokstaven med stor bokstav.

    Allt enligt traditionell journalistisk kod och TT- språkregler. Sedan att vissa stockholmslyriska kvällstidningar skriver så mycket som möjligt med stora bokstäver gör det inte rätt.

    I-F-K. Ja. Dif. Ja.

    SvaraRadera
  6. Frankie; Det du skrev ovanför låter väldigt vettigt ;)
    Denna text har jag även sett på Alltid Blåvitt ;) Aktivt ämne, höhö.

    SvaraRadera
  7. Om man syftar till fotbollsklubben som för tillfället leder Allsvenskan så heter den officiellt Djurgårdens IF FF vilket betyder att en eventuell förkortning blir DIFFF. Inget annat.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.