2005/10/03

En back tillbaka...

SKADELÄGET Dennis Jonsson gick idag in i full träning igen. Han lirade med B-laget mot dem som spelade igår och besegrade även de lite tröttkörda i förstaelvan på träningen. Dennis som bröt ett ben i foten i slutet av augusti har varit borta i 8 veckor från full träning. Under de senaste 2-3 dagarna har han dock kunnat börja belasta foten i 100%-ig löpträning och från och med idag även i matchsituationer.

Idag gick han in med B-laget och tryckte till gårdagens allsvenska hjältar så det stog härliga till. Ännu ett alternativ finns alså med i backdiskussionen framöver inför Royal League och säsongsavslutningen. Att media och Arne trodde Dennis skulle vara borta hela säsongen ut visar på ett sanslöst gott läkkött hos den unge en gång ståplatssupportern på Ullevi. Han har haft en tung säsong fylld av skador men, det som inte dödar en stärker en, eller hur var det nu?

Nu återstår att se när nyopererade Hjalmar och långtidsskadade Kalle är tillbaka i full träning, det var länge sedan Erlandssen hade lite alternativ att jobba med på backsidan...

7 kommentarer:

  1. Så jävla underbart Dennis! Fan se till att skriva på ett kontrakt me nu så vi kan ha kvar en underbar blåvit hjärtespelare som dig i klubben. Lägger Håkan av tycker jag du är ett solklart kaptensämne om du kommer tillbaka och blir ordinarie!

    SvaraRadera
  2. DENNIS!!!! You're the man!!! Skriv på nu så fixar vi nästa säsong oxo.

    och Håkan:
    Lägger du dojjorna på hyllan efter den här säsongen lägger jag fanemej mitt planerade medlemskort på hyllan!

    Jag säger som Don Corleone:
    "-I'm gonna give you an offer you can't refuse."

    Det är bättre att alla tar å lägger Dahlin på hyllan. Där kan han i alla fall inte förstöra för nån.

    SvaraRadera
  3. Gött att ha dig tillbaka Dennis! Jag säger som de två förestående skribenterna: Hoppas vi får se dig i Blåvitt nästa år med, bara klubben ger dig ett acceptabelt bud så lär du vara ordinarie snart i den finaste av tröjor!

    SvaraRadera
  4. Fraaaamåt Cliffen gööör ett måååål gör ett mååål gör ett måååål.

    Så underbart att se. Med tanke på hur usel Adam var senast kanske vi kan formera en backlinje som ser ut som:

    Ölme-Dennis-Bjärsa-Wendt

    Vore på sin plats.

    SvaraRadera
  5. Fargo/ Jag håller med om att Adam var riktigt skakig i senaste matchen mot Aff, men frågan är om Cliff ännu hinner i matchform. Nu har vi landslagsuppehåll förvisso så två veckors träning med laget kanske får honom att bli aktuell för de två avslutande matcherna. Och dessutom är vi ju inte direkt immuna mot avstängningar och skador heller så det är gött att ha tillbaka Cliff för att bredda i backdiskussionen...

    SvaraRadera
  6. Härligt Dennis! En favoritspelare som jag verkligen gillar! Får Dennis spela som mittback så är han ett fullgott alternativ.

    SvaraRadera
  7. silken skiten dag... AIK tillbaka och djurgården vann.... Hatar dom båda en liten tröst e att dennis e tillbaka

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.