2005/10/25

Blåvittfansen går "all in"!

BLÅVITTPOKERN I samband med en av vinterns Royal League-matcher kommer en Blåvit pokerturnering hållas: Blåvittpokern. Spelet är No Limit Texas Hold'em.

Att köpa sig in i turneringen kostar 500 kronor och beroende på antalet deltagare så kan förstapriset bli ända upp till 10 000 kronor till enda skicklig (eller turlig) vinnare. Maximala antalet deltagare i turneringen är 48 personer så är man intresserad är det först till kvarn som gäller. Minst 30 personer måste anmäla sig till turneringen för att den ska bli av, något som dock ej verkar vara ett problem att få ihop då intresset redan under första dagen varit stort.

REGLER: Vi har åldersgräns på 18 år, endast deltagare är välkomna på evenemanget (dvs kommer ej utrymme för publik att finnas) och vi förväntar oss god kotym från alla deltagande. Platsen för evenemanget kommer avslöjas till deltagarna när de betalt spelavgiften (buy-in) till turneringen. Spelet blir Texas Hold'em och formatet blir: No limit, dvs möjlighet att när som helst under spelet satsa alla sina marker. Återköp (re-buys) kommer ej vara möjliga så när man förlorat alla sina marker är man ute ur turneringen och har ingen möjlighet att köpa sig in igen.

Närsomhelst under spelet kan man begära att en motspelare (som man då är inblandad i en spelhand med på bordet) berättar hur mycket han har i marker. Man kan även om man anser att en motspelare är alltför långsam begära "time" då motspelaren får en halvminut på sig att besluta om sitt drag. Reglerna är till för att vid bordet följas av spelarna och finns tveksamheter kring reglerna är det upp till varje spelare att före turneringsstart ställa frågor och klara ut eventuella tveksamheter. Om det trots detta skulle uppstå konflikt om något vid ett bord, som eventuellt fusk eller liknande kommer tävlingsledningen (bestående av tre personer) att enhälligt besluta om vad som bör ske.

Spelborden kommer som det preliminärt ser ut vara 6 till antalet och ha 8 spelare vid varje bord. Vid första rundan kommer spelarna själva agera dealers i rotation. Sedan kommer vinnaren vid varje bord gå vidare till ett finalbord där de 8 bästa av 48 startande gör upp om prissumman. Vid finalbordet kommer dealer finnas.
Än så länge är det osäkert om det blir vinst även för tvåan och trean beroende på hur stort deltagarantal vi får.

Intresserad av att delta? Maila namn, telefonnummer och mailadress till: blavittpokern@hotmail.com så återkommer vi med mer info till de 48 första som hör av sig! Frågor får man gärna ta här i kommentarstråden.

Update, 25 Oktober: Hittills har 24 personer anmält sitt intresse att delta i turneringen, det vill säga att vi är halvvägs med att få turneringen av stapeln i "full kapacitet". Allt från medelålders sittplatssupportrar till Supporterklubbens ordförande själv är pokersugna så nu hoppas vi att även du vill vara med och lira med oss andra Änglar! Det är välkommet att delta oavsett om du är nybörjare eller tycker dig själv vara ett proffs...

9 kommentarer:

  1. Spel med Blåvittmarkerna som finns i shopen?
    det vore något de! :)

    SvaraRadera
  2. Fredberg/ Ja och du ska ju ha fått ett svarsmail med som jag skickade dig idag? Kolla din mailbox. Sen ska jag ha ett snack med dig om en viss tatuering med du hehehe...

    SvaraRadera
  3. Trevligt initiativ. Men om man inga pengar har att köpa sig in i turneringen. Finns det andra sätt?

    Jag kan tänka mig att moona mig in i Blåvittpokern. Intresserade?

    SvaraRadera
  4. Vad är det här med tatueringarna nu då? Är det någon som tänker börja tävla med mig, eller handlar det om någon hemlig bild eller något annat internt? Det är väl ingen som tänker tatuera in en dvärg på skinkan eller så? Vore ytterst lågt.

    SvaraRadera
  5. becka/ Nej det handlar inte om dina tatueringar, hehe men om en Blåvit spelares dito...

    anonym/ Mooning för att kvalificera sig kanske är nåt för nästa år... ;)

    SvaraRadera
  6. en kul ide är att lägga in 1-5% av pengarna till suporterfonden. Det skulle ge tuneringen en blåvitare stämpel och man skulle göra något för föreningen sammtidigt.

    SvaraRadera
  7. Hur står läget till med pokern, blir det av??

    / anmäld och redo

    SvaraRadera
  8. blir det poker eller inte? oxå anmäld och redo

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.