2005/09/21

Värsta djurparken

Kan berätta om några tuffa minuter jag fick utstå i måndags kväll. På vägen hem från matchen stannade vi på McDonalds i Varberg för att tröstäta. Givetvis hade jag den blåvita tröjan på mig. På vägen in möter jag några blåvita killar. Skönt tänker jag, då finns det säkert några där inne jag kan sörja med. Där inne är det näst intill folktomt förrutom några Djurgårdare och några andra. Det går väl an tänker jag, går och beställer och sätter mig vid bordet, för att snart få bevittna den största apinvasionen jag har varit med om.

Genom dörren kommer Djurgårdare efter Djurgårdare, det ville aldrig upphöra. Där i hörnet satt jag, som ensam Göteborgare. Jag bar min tröja så stolt jag kunde, men kände mig lite ensam bland 20-talet Djurgårdare. Inte nog med att jag just hade fått bevittnat en orättvis förlust, nu skulle jag dessutom få höra på apsång. Ni vet é, dom vet é, Nomvethe! Gång på gång hördes skiten, blandat med enstaka ''Alla luktar fisk i Göteborg''. Jag var rätt lättad när jag kom ut från McDonalds, för att istället få Selakovic's miss uppspelad i huvudet resten av hemfärden.

Förrutom detta var det en toppenmatch, och trots förlusten är jag väldigt stolt över hur våra änglar genomförde matchen. Visst, det var några enstaka matchavgörande misstag från vår sida, Wendts felpassning, Sellas miss, Ölmes utvisning etc. Men sett till det hela ska vi vara nöjda.

6 kommentarer:

  1. Låter ju inte som en rolig upplevelse på McDonalds.. Själv får jag gå runt i skolan bland alla MFF'are.. :/ Sången hör jag väl inte, tack & lov, men tröjorna går inte att undvika när det kommer förbi ett flertal varje dag.
    Men Sellas miss, ölmes utvisning o allt det där, det är ju inget kul. Men egentligen så borde det inte ha avgjort, det skulle egentligen varit DIF som letade efter en kvittering, och Sella borde inte ens bli påpekad, nästan iallfal.. / joy

    SvaraRadera
  2. Tänk på mig då som måste gå i sammaklass med en massa apor

    SvaraRadera
  3. Tänk mig då sommer kommer från varberg o sella bor där me ju bara gräma sig över missen

    SvaraRadera
  4. Ja det är inte många spelare i allsvenskan som hade gjort mål på Nomwetes chans....

    SvaraRadera
  5. När jag stannade i Jönköping på väg hem från matchen så hade 5 busslaster och ett antal personbilar med apor intagit McDonalds... Jävligt segt.

    SvaraRadera
  6. du är en pajas

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.