2005/09/11

Gais ska ut och åka tåg...

BORTARESOR Värt att notera är att Gaisarna på sin bortamatch mot Degerfors även de ska åt och åka tåg. Deras resa kosta 280 kronor till Degerfors. Änglarnas tågresa kostar 350 kronor till Stockholm! Den jämförelsen kanske kan visa er som tvivlat kring resan vilken bra chans detta är att på ett billigt sätt stödja ert lag. Jag vet att många läsare av Baraben.com inte är medlemmar och av den anledningen inte kunnat haka på Änglarnas resa.

Men även om man går in och betalar medlemsskapet utöver resepriset så får man en jävligt billig tur och retur-resa upp till Stockholm.

En möjlig paralell är att visa på de ungefärliga priserna med SJ där de absolut billigaste biljetterna på sista minuten för mig (brukar "pendla" en hel del mellan fram och baksidan) kostar ungefär 240 kronor per väg. Det vill säga att en tur/retur resa till Stockholm med sista minuten går på ungefär 500 kronor. Lite runt räknat samma siffra som ett medlemsskap i Änglarna+ tågresan upp till och ner från Stockholm kostar. Och då får du dessutom den fenomenala möjligheten att uppleva ett helt tåg fyllt av Änglar som invaderar den Kungliga Hufvudstaden för en heldag och firar våra Blåvita hjältar under närmast magiska former!

Antalet platser på tåget till Blåvitts sista bortamatch, mot Bajen den 17 oktober, kommer inte att ökas över 300 - efter torsdag i denna kommande vecka. Fram till den 15/9 är alla garanterade en plats. Därefter tar de inte in fler vagnar utan det blir buss för dem som inte får plats på tåget. Så vill du vara med om något helt kungligt så rusa till shopen!

Här finns Änglarnas egna info om resan och tider!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.