2005/09/07

Fotbollskriget startar om 12 dagar. Står du rustad?

CLASH OF THE CITYS Vi minns väl alla förra årets fest när tiotusentals Blåvita på Ullevi, i hällregn, hyllade våran nyblivna 100-åring i en segermatch över det där laget från en fisförnäm del av Stockholm?

Nu är det dags igen. Se till att vi det här året inte stupar i sista momentet i den guldstrid vi även förra året hade i egna händer. I år har vi det igen.

Men med ditt stöd och ditt engagemang på plats ska förra årets besvikelse bytas ut mot en rejäl glädje i höst. En där vi står upp för vårt Blåvitt i slutet av det svåra år där skattefusk, lägenhetsaffärer, spelarutspel och olika avhopp präglat den Blåvita vardagen.

Hjälp våra 11 hjältar att lyfta truppen in i en guldfest istället för att behöva minnas allt det elände som drabbat vår klubb i år. Köp biljett till de avslutande folkfesterna mot Mff och Dif på Nya Ullevi.

Tillsammans är vi starka. "En för alla..."

Foto: Hoyas

6 kommentarer:

  1. Jag brukar inte marka ord, men nu star det anda i inledningen med fetstil. "Clash of the Cities" ska det vara. Alltsa "IE" istallet for "Y".

    For ovrigt har ni en grym sida.

    Krossa DIF!

    SvaraRadera
  2. bara hoppas man frå ledig ;)

    SvaraRadera
  3. el santo/ Du har rätt i att det rent grammatiskt är fel att skriva citys när det handlar om två eller flera städer. Citys blir istället "stadens" som i "Gothenburg citys fines football team..." etc.
    Men i det amerikansk engelska skriftspråket använder man sig ofta av liknande "förenklingar" av engelskan. Därmed inte sagt att det är rätt att skriva så, bara ger dig en bild av varför min engelska inte alltid är densamma som man traditionellt lär ut häröver...

    SvaraRadera
  4. Då blir det väl city's...

    SvaraRadera
  5. SÅDÄR!!! Nu har jag tagit med 2 andra polare som annars inte går på fotboll och övertalat dom så vi har nu köpt biljetter till Blåvitt - DIF. Vi ska KROSSA aporna från Djurgården och ÄGA dom så att alla fattar en gång för alla att Blåvitt är påväg tillbaka!!!! SM-guld 2005, CL hösten 2006, CL-guld våren 2007!!! Det är oxo dags att tala om för DIFarna att apor ska hålla sig i träden, och om dom inte har tillräckligt med träd i Stockholm kan resten gärna låsa in sig i kaknästornet!

    SvaraRadera
  6. CL guld blir tufft e jävligt nörjd om vi tar oss till CL o sen vinner gruppen men som sagt SM-guld först

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.