2005/09/22

Camping tillåtet på Nya Ullevi?

SUPPORTERTANKE Vissa fenomen ger upphov till diverse teorier, somliga konspiratoriska, här kommer mina senaste flumteorier;

Våra blåvita gossar mot de blårandiga överklasslynglarna. Upplagt för kamp och spänning i nittio minuter. Så kunde det också ha blivit, inte minst med tanke på att Blåvitt hade ett bollinnehav på 58 procent, ställt mot Skansens blygsamma 42 procent. Hur feldömd och orättvis denna match var har ältats fram och tillbaka, här på baraben och på diverse forum, men själv har jag kommit fram till en förklaring jag nog är ensam om.

I pausen innan andra halvlek är jag fortfarande på bra humör; laget i mitt hjärta har dominerat på plan, jag har fått mig en blaskig öl till livs och vädret är lagom friskt. Efter att ha besökt den fashionabla damtoaletten,(NÄR ska de ansvariga fixa varmvattenkranar?), möts jag av en syn som får mig att dra på smilbanden;
En minst sagt överförfriskad medelålders man, gissar att promillehalten låg runt 2, står och skrålar iförd BK Rövas gulsvarta tröja. Detta väcker funderingar av typen;
”går det att campa på Nya?”
”har mannen varit här sedan derbyt tidigare i år?”
”har han varit berusad sedan dess?”
”varför har jag inte informerats om denna möjlighet, det skulle spara både tid och pengar och tänk så spännande för mina barn att få växa upp vid en arena!”

Jag skrattar gott åt mina egna torra skämt, men efter matchens slut fastnar skrattet i halsen…Sanningen står glasklar! Det är allmänt känt att ledningen för BK Häcken inte unnar IFK Göteborg någon som helst framgång. Man skulle rentav säga att de är beredda att sabotera för oss, genom att vägra sälja eller låna ut spelare. Givetvis har de skickat någon från sin ”firma” för att hota och bevaka domarna så att de på inga villkor dömer till Blåvitts fördel. När domarna mötte den utsändes ondskefulla blick visste de; de måste se till att Djurgården vann, om de så skulle bli tvungna att offra sin yrkesheder. Och visst blev det så, Fröjdfeldt och co slapp få sina knäskålar krossade denna gång, i utbyte mot att IFK snuvades på guldet!

Skämtar jag, har jag blivit galen eller har jag helt enkelt rätt? Döm själva...

4 kommentarer:

  1. Hehe. Jag tror du blivit galen. Eller kan man bli nåt man redan är? ;)

    SvaraRadera
  2. Klockrena iaktagelser..

    SvaraRadera
  3. HAHAHAHAHA! Ibland är du för skön.

    SvaraRadera
  4. Det är ju allmänt känt att aporna måste fuska för att vinna det har dom alltid gjort och det kommer dom alltid att göra.
    Men om det inte funkar? Ja då får dom muta någon istället.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.