2005/08/14

Undantagstillstånd

Man behöver inte göra det hela märkvärdigt:

0 - 1 Kabba Samura. SKÖNT!

1 - 1 Jari Litmanen, på en straffretur där hela MFF:s förening (knattespelare inräknade), samt spelarfruar var i straffområdet och letade efter en retur. Den lyckosamme var Jari Litmanen, som tydligen är ett undantag i regelboken om att inga spelare får vara i straffområdet innan straffen är lagd.

2 - 1 Afonso Alves. Ärligt talat så gick det för snabbt för att jag skulle se det hela, men enligt TV4 var det solklar offside. Nu när det är uppenbart att man kan stå var man vill utan avblåsningar borde MFF kanske satsa på att slå upp ett tält nära mållinjen?

2 - 2 David Nordbeck. En gnutta rättvisa existerar fortfarande...

3 kommentarer:

  1. Tycker det känns som en klar offside på tvbilderna. Roger Blomqvist är väl inte alls partisk förresten?

    SvaraRadera
  2. I vilket fall som helst är det åter bevisat att topplagen har svårt för Assyriska. Det är inte bara Blåvitt som har problem med bottenlag. En liten tröst denna kväll då Djurgården gick upp i serieledning...

    SvaraRadera
  3. Fan va skönt Ekim, att du skrev det som jag har haft i mitt huvud i flera timmar! Troligen är regeltolkningarna "bra för svensk fotboll"!

    TROTS 2 "fuskmål" lyckas MFF inte slå ett AFF på dekis! Anar jag knak i fogarna...

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.