2005/08/11

Mild-ersättare klar för Blåvitt!

SILLY SEASON Idag blev det klart att Magnus Kilhberg är ny spelare för IFK Göteborg. Den tidigare Örgrytespelaren blir klar för Blåvitt som bosman till 2006. Under hela våren har Blåvitt visat ett stort intresse för den av Arne "scoutade" Kilhberg och har fått nobben vid minst två tillfällen.
Baraben.com har tidigare i somras berättat att IFK haft ett intresse för Kilhberg men i takt med att densamme nobbade Blåvitts bud verkade affären svalna.
Nu är dock det dags för den defensiva och grovarbetande mittfältaren att återvända till Göteborg efter en lång period i Norge.

Magnus är född 25.10.1973 och är 182 centimeter lång. Han beskrivs som en kämpe på planen och som en målmedveten och proffsig spelare. Kontraktet ska enligt olika uppgifter vara på 3 år.

4 kommentarer:

  1. Bosmanfall? Från Expressen: "klubben ligger i botten av norska ligan är i akut behov av pengar. Därför väljer de att sälja mittfältaren." Jag är väl inte den som tror på vad en kvällstidning, men det hade varit intressant att höra vart du fått infon från...

    http://expressen.se/index.jsp?d=1147&a=418793

    /Michael

    SvaraRadera
  2. Om hans kontrakt börjar gälla från 1 januari 2006 så borde han rimligtvis komma som bosman. Sedan återstår väl att se ifall han kommer att lösas från kontraktet redan under denna säsongen.

    Som rubriken är ställd, det lutar åt att detta är Milds sista säsong?

    SvaraRadera
  3. Signat honom på FM några gånger, duger helt ok där iaf tills IFK ska vinna champions league då måste man ha nån colombian. Varför scoutar inte IFK Colombia? I mean hello? hur många grymma spelare som helst ju ^^

    SvaraRadera
  4. Michael/ Expressen har fel, vi har rätt. Men whats new. ;)

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.