2005/08/29

"Lirarnas lag" Hyrgryte spelar som riktiga svin...

SKADELÄGET Det är ännu för tidigt att spåa i om Jonathan Berg får någon längre skada av idiotin, men när Robin Garnemyr totalt vårdslöst sparkar ner Jonathan 3 minuter in på övertiden. Pinsamt agerat av Öisspelaren och solklar varning.

Robin Garnemyr visar tyvärr prov på det fulaste som finns på en fotbollsplan, en så kallad "fysisk spelare" som blir totalt utspelad i en situation (Jonathan fintar upp honom på läktaren) och väljer då att sparka ner honom, bokstavligen.

Jävla idiot. Håll dig till rugby eller nåt.

För att inte tala om utvisningssituationen i första halvlek som var helt solklar. Det är pinsamt att se hur Wernbloom som är först in i situationen blir brutalt nersparkad med dobbarna före rakt över smalbenen. Öisarna har sedan mage att protestera mot beslutet om rött.

Lirarnas lag? Snarare idioternas gäng.

5 kommentarer:

  1. Som vanligt spelar öisarna som svin.

    SvaraRadera
  2. Ja det kan man ju se på resultatet om inte annars. Vi ska vara "glada" att vi bara fick en spelare skadade med deras spel ikväll...

    SvaraRadera
  3. Hur har ni mage att påstå att öis ens nästan spelar fult? nivån i allsvenskan är ju för fan pinsam, åk till oss i premier league så får ni fan se på fys. Glöm förövrigt inte att ni har mild o mourad i er elva, mild allsvenskans fulaste o mourad allsvenskans fegaste, mild kan jag respektera som är ful o tuff. men mourad med hans tjuvnyp? pinsamt är det enda det är.

    ner med armbågarna

    SvaraRadera
  4. petter:
    Lär dig skilja på hårt och fult spel.

    SvaraRadera
  5. petter:

    Vi ligger ju i topp på "Fair Play"-ligan, vi har alltså fått minst kort av alla lagen i allsvenskan... Så att Mild är svårast har jag svårt att se.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.