2005/08/29

Erlandsen sågar landslaget...

TV EFTER DERBYT Niclas Holmgren som satt som ankare i Canal+ studio försökte vara rolig med att snacka om att Öis (enligt Zoran Lukic) feldömda utvisning kompenseras av att IFK inte fick straff lite senare i första halvlek.

- Du som är expert måste om någon säga till om detta. Är det straff så är det straff, är det utvisning så är det utvisning. Jag tycker ni velar för mycket med dem ni som är experter, väste Zoran Lukic i intervjumicen till Canal+.

Niclas Holmgren från Canal+ vrider sig efter de vassa orden från Zoran och frågar Arne Erlandsen:
Är det bra med landslagsuppehåll för IFK Göteborg?
- Ja det är bra för oss att ha landslagsspelare men de tränar så lite på landslagsuppehåll så spelarna kommer tillbaka åtränade, flinar Arne Erlandsen med glimten i ögat innan han går in i spelargången.

-Grattis till Jonas som fått en liten tjej, sa Håkan Mild till Jonas Henriksson som satt i Canal+ studio som extraexpert för dagen.
Jonas har fått sig en liten dotter och även Baraben.com tar chansen att säga: Grattis Jonas! Hoppas du låter din dotter växa upp som en riktig ängel!

Tack till er som från TV-soffan hjälpt oss sammanställa citaten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.