2005/08/05

Dyngad på hembränt från petflaska...

SPÄNNANDE KALASDAGAR Som Ingbritt konstaterar så börjar Göteborgskalaset idag. Det innebär att Göteborgs innestad kommer fullständigt invaderas av människor som tar chansen att supa ner sig under alla olika tänkbara former. En stor procent av de supande kommer från diverse hålor runtom Göteborg där det inte finns så mycket att hitta på. Resten verkar vara medelålders män som får sin sommarpermis från frugan med kopplet på toffeln.
Så vill man gå ut idag rekomenderas Linnégatan, Linnéstan, runt Olskroken, kanske nere vid havet (om den sol som visar sig lite nu håller sig framme...). Men hursomhelst, akta er för zonen mellan Kungstorget och Packhuskajen, om du inte själv planerar att bli dyngad på hb i petflaska eller vattning plastmuggsbärs för strax över femtilappen.

Ni som överlever helgens kaoskrökeri beger er väl förhoppningsvis mot Skåne eller närmaste sportbar där ni befinner er runtom i landet. Det är dags för ödesmatch. Senast i veckan fick vi se att svenska lag kan med lite flyt avancera i Europa så en seger mot HIF innebär ett Blåvitt CL-kval nästa år? Det står mycket på spel i dagarna. Mer än det gjort på många många år.

För vinner vi nere i Skåne har vi hemmamatch nästa lördag under brinnande sluthelg av kalashelvetet. Ska vi äntligen få se ett sådant fylleslag på Gamla Ullevi att arenahelvetet rasar ihop av de vinglande supportrarnas vibrationer? Risken finns.

4 kommentarer:

  1. [Kommentar raderad här av en bonne från Onsala]

    Hahahahaha. Saxen visar sin makt.

    SvaraRadera
  2. Jävla tvärflöjtslallare! ;-)

    Jag tycker att Fiskljusen är det snabbaste djuret!

    Våga inte radera det!

    SvaraRadera
  3. om jag säger att jag alrdig har vart på Gbg-kalaset under alla mina år, hur uppfattar ni mig då?

    SvaraRadera
  4. Som en människa med vett kvar i skallen! Jag tog taxi till den icke-kalasiga krog jag var på igår, för att slippa kalas-helvetet.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.