2005/08/29

Derby nummer 20 för Attraktive Bengan!

DERBY Medan Sebastian Johansson är nere i Turkiet för läkarundersökning laddade spelartruppen igår upp inför dagens derby på Nya Ullevi. Detta höstderby mot Öis har alla förutsättningar att bli en magnifik tillställning då det är två lag med enorm form och flera bra allsvenska insatser bakom sig som möts.

Öis har revansch att utkräva efter att Blåvitt retsamt enkelt körde över dem i vårderbyt (3-0) och trots att skadedrabbat Öis lär vi få se ett hungrigt överklassgäng från trakterna kring Ryska Konsulatet ikväll.
Skadorna gör att ett reservbetonat Blåvitt-försvar möter ett reservbetonat Öis-anfall och resultatet av detta kan inte bli annat än underhållande fotboll med en del misstag från bägge håll? Öis enda kvarvarande brassestjärna Ailton är avstängd efter att ha blivit utvisad senast och Öis formerar troligtvis Gudmunsson-Yobe- Mwila i sitt tremannaanfall.

Ska bli intressant att se hur Arne formerar anfallet då de naturliga tipsen skiftat mellan det väl fungerande Sella/Svarte-Marcus och den matchavgörande Mourad med Sella, men uppenbarligen ligger Jonathan Berg nära att få starta med Sella ikväll. Detta enligt indikationer från träningen igår som talade om denna elva. En väldigt överraskande anfallsformation i så fall och mest chockerande för George och Mackan troligtvis, men jävligt kul för Jonathan att få starta. Jonathan har stor anfallspotential och gjorde ett grymt inhopp borta mot HBK så oavsett vilka som startar i anfallet- kör hårt!

Bengan gör idag sitt 20:e derby! En av våra riktiga stjärnor och profiler som är värd att hyllas på det vis han en gång började göras på ett annat derby ute på Hisingen. Vi må hylla honom som den attraktive!

4 kommentarer:

  1. Du vet väl att Bengan inte vill ha ngn uppmärksamhet i "media" på matchdagar? ;-)

    SvaraRadera
  2. hehe jo jag läste det... just därför måste vi hetsa honom... ;)

    SvaraRadera
  3. När kommer Barabens kommentar om Sebastians flykt till Turkiet?

    SvaraRadera
  4. anonym/ Seb är ju inte helt klar ännu, så vi avvaktar.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.