2005/08/12

Commendante Håkan?



















Ulf Stenberg orerar:


Det är först när paret på topp gör ett hundraprocentigt jobb, som Blåvitts kollektiv får full utdelning på helplanspressen - för att låna en basketterm. Med Sellas och unge Bergs inträde har IFK fått ihop laget till den 4-4-2-enhet, som i tisdagens Helsingborgs Dagblad beskrevs med rubriken "Göteborgs kommunistiska modell segrade".Lite väl hårdvinklat, kan tyckas. Varubeteckningen "sossefotboll" duger gott.


Undertecknad frågar om inte likheten mellan Håkan och Che, Sella och Lenin och Arne och Hoenecker är perfekt? En stenhård filosofi som med våld besegrar sina motståndare och tar täten i tabellen. Kanske det. Hursomhelst är den (paralellen) underhållande oavsett om man tyr sig till eller avskyr ideologin i fråga...

2 kommentarer:

  1. Haha den kommentaren var ju riktad DIREKT till författaren och berörde verkligen texten haha. Fasen vad många sådana spam-blogger-invites vi börjat få! Kan man inte få stopp på det på något sätt? Eller radera dem när de kommer?

    SvaraRadera
  2. Knut/ Du är redan vansinnig. Du håller ju på Gnagis.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.