2005/08/28

Blåvittbloggen kan fotboll bäst av Änglafansen!

FOTBOLLSKUNSKAP Efter att Baraben åkt ut i kvarten på Rikets Änglar tog fem av oss i laget (Markus, Jonnie, Micke, Johan och Jocke) in till Harrys för att represtentera oss i efterföljande aktiviteter. Den vackra skinnväst (har någon bild på den så säg gärna till här- publiceras direkt!) som jumbon i Rikets Änglar fick som vandringspris under namnet "Årets Gaisare" överlämnades av spelartruppens Kalle Svensson och Dennis Jonsson.

Young Lions fick sedan efterföljande pokal för att ha segrat i turneringen och då var det till sist dags för kunskapsmatch mellan de närvarande supportergrupperingarna. 8 blåvittrelaterade frågor med en utslagsfråga stod framför oss. Och utan tvekan dunkade Baraben dit 7 av 8 rätt och svarade närmare än FML (Feta Minibussligan) på utslagsfrågan "hur många mål gjorde Blåvitt Allsvenska säsongen 1996". FML svarade 53, Baraben 54. Rätt svar 61.

Här visades det en gång för alla att Barabens kunskaper i fotboll är vida överlägsna våra medsupportrars. (Och vår ödmjukhet är massiv...)

Bilder från turneringen och Harryskvällen får gärna mailas (eller läggas upp på nätet på annat ställe) för vi ser gärna att det blir publicering av en del bilder här...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.