2005/07/06

Solen steker grabbarna på plastgräset...



MATCHDAGSRAPPORT Vid elvatiden i morse samlades truppen på Kamratgården för att åka ut mot Landvetter för bortamatch mot Gefle i Gävle. Det är bra stämning i truppen och nu har gubbarna i laget efter en stund på olika airconditioningsservande resemedel kastats ut i den heta svenska sommarvärmen. Idag är det ungefär 26 grader varmt i Gälve, nästan samma härliga medelhavsvärme som vi har här nere närmare den så omtalade "kontinenten".

Just nu sitter killarna och tar det lungt lite på olika håll, främst inomhus för att konservera energin för att springa ut i värmen. Ett gäng sitter och glor på tv medan tränarstaben sitter för sig och går igenom de sista taktiskta detaljerna inför matchen.
Arne har inte helt oväntat valt att ställa upp med samma startelva som gick segrande ur HBK-matchen och petar alså både Seb, Dennis och bröderna Berg.

Dagens startelva lyder med andra ord som följer:

------------Bengan------------
Ölme---Kalle---Bjärsa---Oscar
Sella---Alex---Tjalle---Vovven
-------Mourad---Ijeh----------

Vidare sägs det från truppen att det kommer bli en kokhet kväll under matchen då plastgräsunderlaget man ska spela på medverkar till att det lätt bli bra mycket varmare på själva planen än på riktigt gräs. Detta i kombination med Gävles höga placering på planeten jorden och arenans låga tak så kommer solen förmodligen skina under hela matchen och göra det till en riktigt svettig tillställning. Förhoppningsvis blir den inte lika svettig på plan där vi ser vår segermaskin Blåvitt (två raka segrar, HBK och Papá) köra över Gävlebönnerna...

2 kommentarer:

  1. Det låter lovande, KOM IGEN NU BLÅVITT!!!

    SvaraRadera
  2. Heia Rosenborg og Arsenal!!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.