2005/07/03

Öltävling på bloggen!

















Arne spelar in Norrlands Guld-reklam i Stockholm

Detta är Bloggens första omgång av "Öltävlingen" som är en internationell internetbaserad frågesport som ger er tävlande chansen att på alla sätt och vis fuska som fan genom internet, årsböcker, morfar som kan allt om Blåvitt och så vidare. Tävlingen kommer hållas öppet under Juli månad och vinnaren avslöjas i god tid inför IFK Göteborg-Häcken den 1/8.

Tävlingsregler:
Vi har elva frågor, en fråga som representerar varje position i det Blåvita laget.
Om fler än en person lyckas svara rätt på dessa elva frågor (all fusk är tillåten) så har vi en utslagsfråga (den elfte frågan) som ska skilja agnarna från vetet. Om fler än en person har rätt på denna utslagsfråga så kommer den som svarat snabbast (dvs. närmast publicering av denna tävling) att gå segrande ur striden. Juryn/tävlingskommitén består av Pickadulvermannen & Frankie. Vi är helt klart mutbara. Vi är även de enda två som inte får delta i tävlingen.

Pris:
Om du svarar rätt på samtliga frågor och har rätt på utslagsfrågan får du en gåva utav Bara Ben..., utan krav på motprestation. Vinnaren för öltävlingen mottar sin gåva före matchen mot Häcken på Rose & Crown alternativt Harrys beroende på eget önskemål. Priset är 11 påfyllningar av sin öl. Glöm inte att maila namn och telefonnummer.

Till tävlingsformuläret!

7 kommentarer:

  1. Och om man är straight edge som undertäcknad ser sig som :(

    SvaraRadera
  2. kan man få 11 påfyllningar evian?
    /samma som åvan

    SvaraRadera
  3. Hehe visst fan kan du få det. Men inte av öl-tävlingen. ;) Då får vi fixa en separat deltävling till er straightare, men ni är la inte direkt hiskeligt många heller...

    SvaraRadera
  4. 11 frågar?
    Knappast, ser minst 40 frågor.

    SvaraRadera
  5. Arne Erlandsen?

    SvaraRadera
  6. Jag får inte fram tävlingformuläret...

    SvaraRadera
  7. Hello. And Bye.

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.