2005/07/30

Kappvändningar och domedagsprofetior...

SUPPORTERKOMMENTAR
Förlust mot Gefle och tidningarna basunerade ut "IFK BORTA FRÅN GULDET!". Efter segernborta mot Halmstad så är IFK en "het guldkandidat" igen. Det är konstigt vad det kan svänga på en vecka...
Dock så skall man kanske inte bara beskylla tidningarna för dessa kappvändningar då faktiskt en del skribenter här på Baraben.com ägnade sig åt samma domedagsprofetsior efter matchen mot Gefle.
Den matchen var inte bra det får jag väl hålla med om men ljusglimtar fanns ju, som att Arne väljer att spela 4-3-3 mot slutet.
Sen kan man ju undra om hur det ligger till med Arnes psykologiska kunskaper efter matchen mot HBK, då han väljer att kalla ett av det bästa anfallsspel IFK haft på hela säsongen för tillfälligheter, det är ju något som verkligen måste bygga upp Bergs och Sellas självförtroende...

Frågan är om Mourad kommer ta tillbaka sin startplats, med det grundspelet som Arne vill ha så tror jag det är givet att han kommer starta nästa match. Så som det verkar så skall IFK spela med en bollmottagande forward och en djupledslöpande. Mot HBK så hade vi mer två löpande forwards och deras samarbete såg iallafall ut att fungera bra. Skulle jag bestämt hade jag fortsatt med Berg och Sella på topp, men nu är det ju inte jag som bestämer...

8 kommentarer:

  1. Arne har också snackat en hel del om bevegelse och snabba omställningar. Mot Hbk hade nästan för första gången på år och dar ett fungerande kontringsspel. Jag tror definitivt inte att Arne ändrar i startuppställning nu.

    SvaraRadera
  2. Du är inne på samma linje angående som jag var med min senaste blogg ("Ska vi låta oss..") Vi är många som vill se Berg och sella på topp, men Arne loves Mourad, det verkar inte gå att göra något åt det tyvärr. Ni som bevakar träningarna; är Mourad helt jävla lysande då? För annars förstår jag inte varför han har sånt totalt förtroende från Arne.

    SvaraRadera
  3. Ett ord försvann efter jag skrev "angående" Det skulle stå angående media.

    SvaraRadera
  4. Jag ser mkt hellre Sella/Jonathan än Sella/Mackan på topp just nu.

    SvaraRadera
  5. Bruce
    Jag hoppas att han inte ändrar då det såg ut som han vill ha det, men han kallar ju det för tillfälligheter i tv...

    Becka:
    Har aldrig vart ett stort fan av skvallerpressen, eller ja kvällstidningarna som dom kallar sig ibland...

    Frankie:
    Sa inte vilken berg jag ville ha på topp så du kan ju välja vilken du vill.

    SvaraRadera
  6. kapten/ Nej jag syftade till att Becka sa det här i kommentarerna...

    SvaraRadera
  7. Jag blir i vilket fall som helst glad oavsett vilken Berg han än väljer, bara det inte blir stenstoden från Frölunda

    SvaraRadera
  8. Bra skrivet. Håller med, hade velat se Berg istället för Mourad. Man borde bänka George en match så att han riktigt kämpar och tar alla mål chanser han får! Eller om George får gå ut efter första halvlek o Berg in. Men allra helst berg alltså!

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.