2005/07/29

Dennis borta 6-7 veckor med fotfraktur...

SKADA Oturen för Dennis "Cliff" Jonsson fortsätter. Nu har han brutit ett ben i foten och blir borta lite drygt en månad från fotbollen.

Det var Vasquez som knuffade till Dennis när denne var uppe i luften och skulle ta ner en boll på bröstet. När Dennis tappar balansen hamnar han snett på foten och bryter ett ben.

Kryckor och operation på måndag. 6-7 veckor konvalecenstid. Men med tanke på Cliffs rekordsnabba comeback i våras så lär han vara tillbaka om en 4-5 veckor topps?

Hursomhelst är det tråkigt att se en kille med sådant stort Blåvitt-hjärta drabbas av så tunga motgångar som i år med två allvarliga skador och hamna i Erlandsens frysbox i truppen när han väl var friskt. Kämpa på Dennis och visa dem jävlarna att du är värd ett nytt Blåvitt kontrakt till nästa år! Det vore själva fan om du ska behöva tvingas gå till någon av våra konkurrenter...

8 kommentarer:

  1. Fan Dennis.. Fasen vad tråkigt.. Aja, hoppas det snart blir bra så att du kan spela <3 // joy

    SvaraRadera
  2. Dennis kommer alltid tillbaka(apropå gaismatte osv)!

    SvaraRadera
  3. Bloggen hyllar Dennis som om han vore John Terry,va konstigt med tanke på att dom som skriver här e tajta polare med Dennis.Objektivt omdöme någon?

    Hur som helst,krya på dig Dennis du har ett stort hjärta & behövs som avbytare för våra ordinarie backar!

    SvaraRadera
  4. Anonym/ Ingen hävdar annat. Vi är ingen jävla kvällstidning som försöker ge sken av att vara objektiv. Att några av oss på bloggen är polare med ett par av spelarna privat är ingen hemlighet.

    Dennis är en Blåvit hjälte och hyllas bör han.

    SvaraRadera
  5. Rätt pinsamt med ert Dennis-daltande. Visst, jag älskar Dennis och har gjort sedan AIK-matchen, men er favorisering gör att många av supportrarna vänder sig mot honom. Fel är det. Ett Debatt-program om Dennis, kanske?

    SvaraRadera
  6. Det där med att han blir hyllad av vissa skulle få supportrarna att vända sig mot Dennis förstår jag inte alls! Du får nästan ta och förklara. Dennis är en schysst kille som verkar ha ett blåvitt hjärta, emellanåt spelar han dessutom riktigt bra. Detta är en blogg, alltså inte nånslags objektiv rättsinstans, håller dessutom inte med om att han har blivit SÅ hyllad och höjd till skyarna.

    SvaraRadera
  7. anonymous/ Om man som Blåvit supporter vänder sig mot sina egna spelare för att de på olika sätt får ta emot hyllningar så har man nog värre problem i skallen än först befarat...

    Kul även men anonyma gnälljönsar.

    Haha bara för det borde vi fan ha en dagsintervju med Dennis som heter "Han är kung, han kapade DVMFT så det stog härliga till och köttade Anita. Här är Cliffen."

    Jävla lipande. Prozac rekomenderas.

    SvaraRadera
  8. Dennis for president haha

    SvaraRadera

Hos BaraBen.com använder vi sunt förnuft och generell "netikett" i diskussion och debatt. Bete dig inte som en idiot - slipp känna saxens vrede.